Këto gjëra po e bëjnë shtëpinë tuaj të duket e lirë dhe e vjetër, hiqini menjëherë!

59

Të gjithë duam që shtëpia jonë të duket bukur dhe bëjmë të pamundurën për këtë gjë. Mirëpo ka disa gjëra dhe objekte, të vjetra apo “pa shije” që e bëjnë shtëpinë të duket e lirë. E dimë që të paktën një prej këtyre gjërave e keni edhe ju, kështu që përgatituni për një spastrim sot. Shtëpia juaj ka nevojë për një rifreskim!

Këto janë gjërat që e bëjnë shtëpinë tuaj të duket e vjetër dhe e lirë:

Çarçafë me dizajne të ndryshme (jo set)

Magnetët e ngjitur në frigorifer

Mbulesat e vjetra të satenit në krevat

Kolltukë të dalë nga moda, si ky këtu që i përket fillimit të viteve 2000

Mbulesat e divanëve, që nuk u përshtaten as divanëve dhe as pjesës tjetër të mobilimit

Rrugicat te dera

Enë të krisura e të dëmtuara

Arushët e pellushit mbi divanë

Enët e djegura

Vazot e luleve në forma e ngjyra të ndryshme

Peshqirët e vjetër të kuzhinës

Objekte mbi parvazin e dritares

Çelësat e lirë të dritave

Kalendarët e varur në mur

Mbajtëset e vjetra të enëve

/class.