Kujdes! Këto pesë gjëra nuk duhet t’i ndani kurrë me të tjerët

54

Edhe pse shpesh dëshirojmë t’i ndajmë sekretet më intime me miqtë e afërm, ekzistojnë gjëra të caktuara të cilat do të duhej t’i ruajmë vetëm për veten. Disa gjëra nuk do të duhej t’i ndani me askënd, dhe cilat janë ato po ua zbulojmë në vazhdim:

  • çdo grindje, të cilën e keni me partnerin
  • çdoherë kur nuk jeni në humor të mirë
  • drama familjare
  • jetën seksuale
  • përgojimi i miqve tuaj.