Këta janë emrat e rinj më të famshëm për foshnjat në 2019-n

36

Deri më tani dimë që Emma për vajzat dhe Noah për djemtë, kryesojnë listat. Ndërkohë, një raport i ri nga “BabyCenter”, ka treguar emrat për djem dhe vajza që po fitojnë një popullaritet gjithnjë e në rritje dhe do të arrijnë kulmin në vitin 2019.

Një trend i ri sa u përket emrave janë ata të fëmijëve të vegjël të familjes Kardashian, Stormi, True, Dream dhe Chicago. Emrat e shkurtër me një rrokje si Nova, Kace, Zayn, Ella, Yara, dhe Opal, gjithashtu po preferohen sa vjen e më shumë.

Më poshtë do të shihni listën me parashikimet e emrave më të famshëm për vogëlushët dhe vogëlushet që do të lindin në vitin 2019.

Për djemtë:

Liam, Noah, William, James, Logan, Benjamin, Mason, Elijah, Oliver, Jacob

Për vajzat:

Emma, Olivia, Ava, Isabella, Sophia, Mia, Charlotte, Amelia, Evelyn, Abigail