Këngëtarja Nicole Scherzinger në ndihmë të fëmijëve në nevojë

34

Organizatës UNICEF prej i është bashkuar këtë vit në fushatën në mbrojtje të të drejtave të fëmijëve edhe këngëtarja Nicole Scherzinger.

Në ditën ndërkombëtare të fëmijëve, Scherzinger ka kaluar kohë me fëmijët në nevojë dhe ka publikuar disa foto me ta në rrjetin social Isntagram.

“Sot është dita botërore e fëmijëve dhe këtë ditë kam vendosur ta festojë së bashku me fëmijët në vende të ndryshme të botës. Jam shumë me fat që po punojë me Unicef, duke i inkurajuar zërat e së nesërmes, por ka ende shumë punë për të bërë! Këta fëmijë kanë fuqi që të ndryshojnë botën,’’- ka shkruar ajo pranë një postimi në Instagram.