Ballina Stil / Modë Këngëtarja Bebe Rexha fansave: Ajo që ju definon ju nuk mund të...

Këngëtarja Bebe Rexha fansave: Ajo që ju definon ju nuk mund të matet

Bebe Rexha, këngëtarja me origjinë shqiptare dhe me famë botërore, shpesh jep mesazhe dhe këshilla për fansat, në rrjetet e saj sociale.

“Për të gjithë ju: Numri i shakallëve që ke ngjitur. Numri prapa postimit tuaj të fundit në Instagram. Numri i miqve që ju keni. Numri i personave me të cilët keni fjetur. Këta numra nuk iu definojnë ju. Ajo që ju definon ju nuk mund të matet,”-shkruan Bebe në Instagram.

Këngëtarja me anë të këtij shkrimi i inkurajon ndjekësit e saj që të duan veten dhe trupin e tyre, duke i sugjeruar që të mos bëjnë gjithçka sipas numrave, sepse jeta nuk përcaktohet si e tillë.