Kendall Jenner publikon letrën e dashurisë në Instagram

40

Kendall Jenner ka shpërndarë në Instagram dhe një letër dashurie, për të cilën fansat e saj dyshojnë se i ka ardhur nga këngëtari Harry Styles.

Në letrën e shkruar  shkruhet pak a shumë kjo: “E dashur Kendall, ne mund të jemi me milje larg njëri tjetrit por dashuria ime për ty bëhet akoma më e fortë çdo minutë. Ndjenja ime më e madhe është dashuria që kam për ty. Do të të dua derisa vdekja të na ndajë. Tani distanca mes nesh po më vret, por në zemrën time e di që asgjë nuk mund të na ndajë. Ne jemi të bashkuar në një trup dhe zemër përgjithmonë dhe dua që të dish se të dua që nga thellësia e shpirtit.”