Këmbimi valuator, zhvlerësohet paundi britanik, dobët edhe monedhat e tjera

41

Në tregun valutor vendas, euro sot vijon të qëndrojë në nivele të ulta. Blihet sot me 124 lekë dhe shitet me 124.70 lekë.

Dollari amerikan në rënie. Blihet sot me 108.80 lekë dhe shitet me 109.70 lekë.
Monedha britanike ka pësuar rënie me 0.8 lekë nga dita e hënë. Blihet sot me 138.70 lekë dhe shitet me 139.50 lekë.

Edhe monedhat e tjera kanë pësuar një rënie të lehtë nga fillimi i javës.

  •       Blihet – Shitet

EUR/ALL 124.00 -124.70
USD/ALL 108.80 -109.70
GBP/ALL 138.70 – 139.50
AUD/ALL 80.20 – 81.00
CAD/ALL 82.50 – 83.50
CHF/ALL 109.00 – 110.00.