Kavajë, urimi i myftiut Leçini për muajin e Ramazanit: Agjërim të lehtë dhe Zoti plotësoftë lutjet tona (VIDEO)

0
4

Kur na ndan vetëm një ditë nga muaji i madh i Ramazanit, muaj kur besimtarët myslimanë agjerojnë, Besnik Leçini, myftiu i Kavajës, jep mesazhin e tij për të gjithë besimtarët, mesazh në të cilin ai thekson rëndësinë e agjërimit, si një prej shtyllave themelore të fesë islame.

Në këtë drejtim, në këtë muaj të paqes, begatisë dhe mëshirës së Zotit, ai u uron besimtarëve myslimanë agjërim të lehtë dhe plotësim të lutjeve të tyre.