Katër ngjyrat e sofistikuara në periudhën e dimrit

31

Pavarësisht se modelet ndryshojnë apo trendet e reja mbizotërojnë gjithandej, dimri ka ngjyrat e veta që e karakterizojnë.

Dhe nëse nuk jeni aspak e dhënë pas modës apo trendeve të reja me ngjyrat neon apo të ndezura nuk ka aspak problem.

Veç të zezës edhe ngjyrat klasike të dimrit e bëjnë çdo rrobë të duket e bukur dhe në mode.

Ngjyrë e kuqe vere

Ngjyrë gri

E verdhë mustardë

Ngjyrë çokollatë e errët