Katër gjërat që meshkujt kërkojnë në një lidhje, por nuk i shprehin kurrë

181

Falënderimi

Në një moment të jetës sonë, kuptojmë se shumica e burrave mbështeten në një ego të brishtë. Kjo është ajo që i bën ata të kërkojnë disa fjalë falënderimi. Ne ju rekomandojmë që t’i falënderoni sa më shumë kur të bëjë diçka për ju, por natyrisht, vetëm nëse dëshironi të merrni të njëjtën gjë. Marrëdhëniet dhe dashuria janë pjesë e një jetese të shëndetshme. Ju duhet të tregoni vlerësim në çdo kohë kur ai djalë bën diçka për ju.

Shprehini dashurinë

Dëshira për të prekur një qenie tjetër njerëzore është një kërkesë themelore, ashtu si ngrohtësia e një përqafimi është diçka që na sjell rehati. Ju mund ta bëni këtë eksperiment: nëse shihni një person të trishtuar në rrugë ose i dashuri juaj është në një gjendje të trishtuar dhe të pamotivuar, shkoni dhe i jepni një përqafim të madh, do të shihni se si humori i tij do të ndryshojë në çast.

Ata janë vizualë dhe duan që kështu të jeni edhe ju

Imagjinata e burrave është e dobët dhe kështu, në vend që të dëgjojnë ose lexojnë histori, ata janë më pritës për stimulimet më vizuale. Kjo do të thotë që ata priren të shpërqendrohen më lehtë kur shohin diçka që dëshirojnë. Nëse diçka lind mes jush, shanset që ai të ketë realizuar bukurinë tuaj dhe të mendojë për ju janë të larta. Në fakt, procesi i joshjes fillon që nga momenti kur ai ju shikon dhe jo kur fillon biseda.

Ata janë më pak emocional dhe për këtë arsye ndonjëherë janë shumë më të sigurt se ju

Shprehja e ndjenjave mashkullore është një detyrë e vështirë për shumicën prej tyre. Në shumicën e rasteve ata nuk dinë ta bëjnë, kështu që kanë frikë të thonë atë që ndiejnë vërtet në zemrat e tyre.

Si përfundim mund të themi se mendja emocionale e burrave funksionon shumë ndryshe nga ajo e grave, kështu që ne duhet të jemi të vetëdijshëm për këtë fakt.