Kaosi i Tiranës, reagon artisti shqiptar: E shkreta “TI”, “ta bënë nënën!”

52

Këngëtari Kujtim Prodani, ka ndarë një fotografi të Tiranës e cila tregon sa pak hapësira të gjelbërta ka qyteti e sa i betonizuar është.

“Ahh, e shkreta “TI”…”ta bënë nënën”…!(me sa info kam, do ta “hajë edhe baba”..)”, – ka shkruar Prodani.

Pavarësisht kësaj artisti e ka mbyllur reagimin duke shkruar se e do Tiranën dhe njerëzit e mirë që i kanë mbetur asaj.

“Prapë te dua fort, dmth., ata pak njerez që kanë mbetur!, shkruan Kujtim Prodani.