Kaliforni, bilanci i të vdekurve pas zjarrit arrin në 50

48

Sipas raportimeve të The Guardian mësohet se numri i viktimave pas zjarrit masiv që shkrumboi Kaliforninë, ka shkuar në 50.

Deri tani 48 janë të vdekurit nga zjarret në Camp Fire, në veri të Shtetit dhe dy në Woolsey Fire, më në jug të Los Angeles.

Zjarret në Californi kanë sjellë dëme të mëdha materiale dhe viktima, gjithashtu edhe qindra të zhdukur.