BOTA LAJME

Jetesa thjeshtë e të rinjve që nuk jetojnë në luksin e Instagram

Veshja e rrobave të shtrenjta dhe pushimet nëpër jahte luksoze, janë disa prej imazheve që i shohim në llogaritë e ndryshme, të fëmijëve të pasur në Instagram, të cilët shumë i xhelozojnë për të mirat materiale.

Në anën tjetër, janë hapur llogari në rrjetet sociale, nën thurrjen #NotARichKidOfAInstagram dhe #BudgetLife, që tregojnë jetesën e thjeshtë e të rinjëve që jetojnë me të ardhura normale,

Megjithatë, ata e kanë shfrytëzuar anën komike, që t’i imitojn të pasurit, së paku duke vënë mbishkrimin e emrave të shtëpive të mëdha të modës, apo të imitojnë qëndrimin pranë veturave të shtrenjta.

Që nga veturat e lira, imitimi i pajisjeve të shtrenjta teknologjike, apo improvizimi i asaj që duket si kinema në shtëpi, janë disa prej këtyre imazheve më qesharake.