Artistja izraelite Sigalit Landau ka krijuar një koleksion skulpturash “të ngrira” në koleksionin e llojeve të tjera të skulpturave kristalike.

Duke qenë e magjepsur me Detin e Vdekur për 15 vjet, artistja krijon vepra ekskluzive të artit me tipar unik të një burimi natyror, kripë.

Një veshje e ngjashme me kostumet e baletit dhe këpucët, si dhe instrumentet muzikore, shndërrohen në skulptura “të ngrira” nën ujë në seminarin e saj.

Landau gjithashtu po boton një libër për projektin e saj vitin e ardhshëm.