Ballina Showbiz Ja me kë është lidhur Marsela Cibukaj ( është këngëtar dhe ai)!!!!

Ja me kë është lidhur Marsela Cibukaj ( është këngëtar dhe ai)!!!!

Është një këngëtare mjaft e dashur për publikun, jo vetëm për zërin e ngrohtë e të thellë të saj, por edhe për lirshmërinë e sjelljes, dhe ngrohtësinë që përcjell. Por Marsela Cibukaj, ndonëse ka qenë shumë e hapur për jetën profesinale, ate personalen e ka mbajtur larg vëmendjes.

Dhe në fakt, lidhjen e saj nuk po e mësojmë nga këngëtarja, por nga partneri i vet. Vitmar Basha, në një intervistë rrëfeu se janë bashkë me Marselën, me të cilën i ka afruar pikërisht muzika. Këngëtari i muzikës rock e ka quajtur muzën e tij e thotë se albumi i vet i titulluar “9”, prezantuar së fundi, i dedikohet pikërisht asaj!!!