Ja cilat janë 4 shenjat e zodiakut më dominante në shtrat!

707

Pozita dominuese është diçka që shumë nuk e kanë kur është fjala për intimitet në dhomën e gjumit. Dhe nga ana tjetër, ka nga ata që duket se e kanë genin dominues brenda tyre.

Janë ata që gjithmonë përpiqen të marrin kontrollin, që duan të drejtojnë anijet e intimitetit dhe të bëjnë dashuri. Ata janë shumë të orientuar në detaje dhe kanë qasje shumë metodike për të bërë dashuri.

Sa herë që nuk marrin kontrollin e situatës, ata tentojnë të ndihen shumë të humbur dhe të çorientuar. Ata gjithmonë duan të kenë pushtetin.

Kjo është arsyeja pse është ideale për këta partnerë dominues që gjithmonë të gjejnë njerëz që janë nënshtruar dhe të bindur si natyrë. Sa herë që dy njerëz mbizotërues takohen në dhomë gjumi, ka një konfrontim dhe mund të jetë shumë e vështirë për të gjetur një ekuilibër. Por kur ekziston mbizotëruesi dhe i binduri, atëherë cdo gjë është perfekte. Ky është lloji i çiftit që përkryer kombinon me njëri-tjetrin pa mundim.

Pra, nëse jeni personi i nënshtruar dhe i bindur në dhomën e gjumit, sigurohuni që të përputheni me një nga këto 4 shenjat zodiake. Këto janë shenja që njihen për dominimin e tyre seksual :

Dashi (21 MARS – 10 APRIL)

Njerëzit e dashit dihet që janë mjaft konkurrues. Ata gjithmonë përpiqen ti bëjnë gjërat shpejt. Ata janë lehtësisht të joshur nga sfidat. Ky lloj i personalitetit lëviz në dhomën e gjumit.

Ata pëlqejnë të jenë agresivë dhe madje mund të bëhen pak të dhunshëm. Ata janë gjithashtu të pasionuar për sfidat tepër të vështira fizike në dhomën e gjumit.

Pra, mos u habitni nëse ata fillojnë të marrin poste të çuditshme me ju. Ata janë gjithashtu të njohur të jenë mjaft të zhurmshëm dhe nuk ka shumë që mund të bëni në lidhje me të.

LUANI(23 KORRIK – 22 GUSHT)

Në jetë, një luan gjithmonë do të jetë një udhëheqës natyror. Gjithmonë përpiqet të menaxhojë grupe të mëdha njerëzish. Ai ka aftësi të mëdha menaxhimi dhe komunikimi. Ai është gjithashtu shumë i mirë në menaxhimin dhe organizimin e kohës.

Kjo është arsyeja pse është normale për të që gjithmonë të vendosë kontroll në dhomën e gjumit. Ai është shumë i sigurt dhe i sigurt për veten dhe do ta bëjë partnerin e tij të ndihet sikur e di se çfarë po bën.

Edhe Luanët janë shumë imagjinativ dhe kështu seksi me ta do të jetë gjithnjë shumë interesant. Ata gjithashtu priren të jenë të sinqertë dhe të ndershëm për atë që duan nga një natë e pasion.

VIRGJËRESHA (23 GUSHT – 22 SHTATOR)

Virgjëresha është karta e egër në këtë listë. Është ajo që nuk do të prisnit kurrë të ishte tek dominuesit seksualisht. Në jetën reale, ajo shihet si mjaft e butë dhe pasive. Por kur ju keni mundësinë të qëndroni me një Virgjëreshë, atëherë do të shihni një anë tjetër të saj. Ajo është shumë bujare dhe gjithmonë sigurohet që ti japë kënaqësi partnerit të saj.

Dihet gjithashtu se janë mjaft intuitive. Ajo e di kur dhe ku të prekë njerëzit. Partnerët e saj janë gjithmonë të lidhur sepse do të kalojnë një kohë zbavitëse dhe emocionuese në dhomën e gjumit.

AKREPI (23 TETOR – 21 NËNTOR)

Akrepi prodhon vetëm pasion dhe emocion. Është ai që ka qëllime shumë specifike dhe është i pamëshirshëm në ndjekjen e tyre. Ai është gjithmonë i gatshëm të japë gjithë veten e tij vetëm për të bërë përvojën e paharrueshme. Është i ngjashëm me Virgjëreshën në kuptimin që është bujar. Ai gjithmonë përpiqet të kënaqë partnerin e tij.

Dihet gjithashtu se është mjaft spontan dhe dinak. Mos u habitni nëse një Akrep përdor mjete dhe lodra për të pasuruar përvojën.