Itali, shqiptari bën për spital tre të moshuar

30

Një shqiptar është vënë në pranga të policisë pasi goditi për arsye të kota tre të moshuar italianë në një provincë afër qytetit të Bolonjës. Mediat lokale nuk japin identitetin e shqiptarit të arrestuar si përgjegjës të dhunës.

Të moshuarit e dhunuar përkatësisht të moshave, 66, 73 dhe 77 vjeç janë dërguar me urgjencë në spital për shkak të plagëve të marra.