Itali, gjenden bomba nga Lufta e Dytë Botërore, mbyllet aeroporti

37

Aeroporti i Ciampino i Romës u mbyll ditën e djeshme për gati tre ore pas zbulimit të tre bombave që datojnë nga Lufta e Dytë Botërore. Një grup specialistësh ushtarakë u morën me neutralizimin e bombave, bëri me dije ministria italiane e mbrojtjes .

Nisur nga ky problem fluturimet u devijuan në aeroportin kryesor të Romës të Fiumicinos. Të tre bombat peshojnë së bashku 150 kilogramë dhe përmbanin 75 kilogramë eksplozivë.