Itali, dhunë seksuale, drogë dhe vjedhje, arrestohet shqiptari

39

Një 21-vjeçar nga Shqipëria është arrestuar nga policia italiane për trafikim të lëndëve narkotike, vjedhje dhe dhunë seksuale.

Mediat italiane shkruajnë se shqiptari rrezikon të dënohet me 3 vite, 3 muaj dhe 28 ditë burg për akuzat që rëndojnë ndaj tij.

I riu ende i paidentifikuar ishte shpallur në kërkim si përgjegjës për krime të dhunës seksuale ndaj një të miture (të kryer në Frosine në vitin 2015) posedim të lëndëve narkotike( kryer në Pregnasa Milanese në vitin 2017) dhe akuzën e vjedhjes e kryer në vitin 2017.