Ishte në arrest shtëpie për trafik droge, shqiptari përfundon në telashe, kapet duke…

53

foto galeri Një shqiptari dënuar me arrest shtëpie për trafik droge ka përfunduar sërish në telashe me policinë.

Valter Hoxha, i cili u arrestua në kuadër të operacionit “Minos” akuzohet se ka vjedhur energjinë elektrike nëpërmjet një magneti.

Kujtojmë se më 8 korrik u arrestuan dhe disa persona të tjerë për trafik droge që kishin lidhje dhe me Hoxhën, mes tyre dhe shqiptari Abdulla Hoxha.

foto galeri