Indi, shembet një urë këmbësorësh, tre viktima

36
epa05184880 People gather outside of a house in the Kasarvadavali area on the outskirt of Mumbai, where a 35-year-old man was suspected of murdering 14 family members before hanging himself, as an ambulance car carrying the dead bodies leaves the site, in Mumbai, India, 28 February 2016. Officers found the body of Hasnain Warekar hanging with a blood-stained knife nearby and the bodies of his wife, parents, three sisters and eight children of the extended family, all with their throats slit, at Warekar's residence in the suburb of Thane, senior police official Ashutosh Dumbre said. Another sister Subia Bharwar, 22, survived the attack and was being treated in a local hospital. It appears there was a family get-together after which Warekar's sisters and children had stayed over. EPA/DIVYAKANT SOLANKI

Një urë këmbësorësh është shembur ne Mumbai pranë terminalit të Stacionit qëndror. Zona është bllokuar për momentin nga policia e cila po përpiqet të largojë këmbësorët për të dhënë mundësinë ndërhyrjes së ndihmës së shpejtë. Kaosi ka përfshirë të gjithë njerëzit në zonë.

Aktualisht ka tre viktima, mes të cilave dy femra 35 dhe 40 vjeçare, siç raportojnë forcat e rendit dhe të paktën 34 persona të tjerë janë transportuar në spital në gjendje të rëndë.
Ura është kontrolluar së fundmi nga Brihamumbai Municipal Corporation. Kjo është shembja e dytë e madhe në vitin e fundit. Edhe në 2018 ura e Gokhale Road Andheri u shemb duke vrarë dy persona.