Indi, ‘mali Everest i plehrave’ po rritet më shumë se Taj Mahal

Një grumbull gjigand plehrash në Indi mendohet të ketë arritur në lartësi Taj Mahal gjatë 12 muajve të fundit, shkruan metro.co. E përshkruar si ‘mali Everest i plehrave të Indisë’, mendohet të ketë arritur lartësinë e 65 metrave dhe zyrtarët shprehen se ka nevojë për të ngritur alarmin.

‘Të paktën 2 mijë ton plehra hidhen çdo ditë në Ghazipur’, thanë zyrtar të bashkisë së Delhi për Associated Free Press në kushtet e anonamitetit.

Lidhje me rastin, Agjensia e Mbrojtjes së Mjedisit, bëri një raport në faqe. Sipas banorëve të zonës, të marrësh frymë pranë grumbullit është thuajse e pamundur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *