I riu shqiptar kapet duket shpërndarë drogë rrugëve të Italisë

78

Bie në pranga një 32-vjeçar me origjinë shqiptare në Itali. Sipas mediave vendase, ai u arrestua dje në Vigevano nga oficerë policie.

Agjentët e veshur civilë, kryen një shërbim kontrolli që synonte krahasimin e aktiviteteve të tregtimit të drogës në rrugët e qendrës së qytetit.

Shqiptari, R.H., 32 vjeç me një motor Harley Davidson, u vu re duke u endur me dyshim midis të rinjve që po shkonin në rrugët e jetës së natës së qytetit.

Sipas mediave italiane, nga kontrollet e kryera, agjentët zbuluan se ndaj tij kishte një në urdhër arresti të lëshuar nga zyra e prokurorisë së Pavias prillin e kaluar, që duhej të shlyente një dënim prej një viti e katër muaj burgim, përveç dënimit me para prej 600 eurosh, për krime të dëmtimit të rëndë dhe rezistencë ndaj një zyrtari publik.

Gjatë kontrollit në shtëpinë e tij, policët gjetën dhe sekuestruan 1.52 gram marihuanë, 40 doza kokainë të fshehur në një kapak, si dhe një sasi shtesë të së njëjtës substancë të fshehur në kuzhinë, për një total pesha prej 37,25 gram.