I kërkuar nga drejtësia shqiptare, policia britanike i kërkon ndihmë publikut për të gjetur shqiptarin

69

Arjanit Kondi është shpallur në kërkim nga autoritetet britanike, për llogari të drejtësisë shqiptare.

Ai kërkohet në Shqipëri për vrasjen e një personi dhe plagosjen e tre të tjerëve.

Ngjarja ndodhi më 20 Prill 2017 në Vlorë.

Interpol ka shpërndarë një njoftim të kuq dhe urdhër për arrestimin e Kondit nga Gjykata e Magjistraturës në westmister.

Oficerët besojnë se 41-vjecari shqiptar mund të jetë në Londër dhe ai ka lidhje me zonat Battersea, South Kensington dhe Croydon.

Apeli për bëjnë autoritetet është: “Kushdo që e njeh atë ose di se ku është vendndodhja e tij kërkohet të kontaktojë policinë përmes numrit 101”.

Ndërsa publiku është këshilluar që të mos bëjë asnjë veprim ndaj tij nëse e sheh, por të kontaktojë në mënyrë urgjente policinë.