I dënuar për dhunë në familje, i burgosuri tenton të vetëflijohet/EMRI

71

Një burrë i cili u gjet në qelinë e burgut në një përpjekje për të vrarë veten ndodhet në gjendje të rëndë për jetën në spitalin e Beratit

Mikael Bushi, nën dënim për dhunë në familje, është gjetur sot në qeli teksa kishte varur veten me një çarçaf.

Bushi u gjet i gjallë dhe u dërgua në spitalin e Beratit ku gjendja e tij mbetet shqetësuese.

Është e paqartë pse Bushi tentoi të flijohet.

Prej disa muajsh, burri nga Samatica e Urës Vajgurore, po vuante një dënim për dhunë brenda familjes.

Policia nuk ka dhënë informacion zyrtar mbi ngjarjen,