Humbja në zgjedhjet e 25 prillit, Rudina Hajdari largohet në Amerikë

59

Zgjedhjet e 25 prillit ishin një humbje bindëse e Rudina Hajdarit.

Ky rezultat duket se e ka nxitur të largohet të paktën momentalisht nga Shqipëria duke shkuar në Amerikë.

Sakaq, shihet se kohët e fundit Rudina ka qenë mjaft aktive në rrjetet sociale për simpatizantët e saj.

Ajo po ashtu ka shkuar dhe në studion e fotografit shqiptarë me famë ndërkombëtare, Fadil Berisha.