Humb një person nga Kavaja, raportohet të jetë parë në Golem, të afërmit bëjnë apel për ndihmë FOTO, EMRI

77

Një person është raportuar i humbur në Golem, paraditen e djeshme rreth orës 10 të mëngjesit. Disa persona raportojnë ta kenë parë rreth orës 12:00 te Pishat e Buta në Golem.

Personi në fjalë është identifikuar si Flamur Abazi, ai është i sëmurë dhe nuk mund të flasë, gjithashtu ka probleme memorieje si dhe disa pjesë të trupit të paralizuara.

Të afërmit bëjnë apel që për çdo informacion të kontaktohet numri i telefonit 0699649244.

L'immagine può contenere: una o più persone e persone sedute