Horror në Korenë e Veriut, Kim Jong-un hedh Gjeneralin në akuariumin e mbushur me piranja

53

Një lajm tronditës vjen nga mediat e huaja ku shkruajnë se lideri i Koresë së Veriut, Kim Jong-un raportohet se ka ekzekutuar një gjeneral duke e bërë ushqim për piranjat.

Gjenerali që mendohet se ka pësuar fatin tragjik akuzohet se për komplot ndaj Phenin-it të Koresë së Veriut. Gjenerali emri i të cilit ende nuk është bërë i ditur mendohet se është futur i gjallë në një akuarium të mbushur me piranja që është i ndërtuar në rezidencën luksoze të Rezidencës Ryongsong të Kim, në Pyongyang.

Sipas mediave të huaja gjeneralit ‘anonim’ para se të hidhej në pishinë iu bënë disa të çara në trup në mënyrë që të rridhte gjak, gjë e cila bën që peshqit piranja të afrohen dhe të hanë ‘prenë’ e tyre.

Kujtojmë se piranjat janë peshq mishngrënës me dhëmbë të mprehta që mund të heqin mishin nga një kufomë brenda pak minutash.