Ballina Aktualitet “Harper’s Baazar” liston Shqipërinë në 10 vendet që duhen vizituar këtë verë

“Harper’s Baazar” liston Shqipërinë në 10 vendet që duhen vizituar këtë verë

Gazeta prestigjioze britanike, “Harper’s Baazar” e ka listuar Shqipërinë në top 10 vendet më të bukura për tu vizituar verën e ardhshme.

Sipas mendimeve të një grupi ekspertësh media prestigjioze e ka listuar Shqipërinë në vendin e 8-të në rradhën e vendeve për tu vizituar gjatë kësaj vere.

Sipas saj, Shqipëria ka qenë prej kohësh në hijet e vendeve fqinje turistike për tërheqjen e turistëve si Greqia dhe Mali i Zi.

Pjesë e listës së medias britanike ishin edhe këto vende Jordania, Sri Lanka, Kanadaja, Ishujt e paqësorit, Japonia, Rwanda, Arizona, SHBA-ja, Shqipëria, Zelanda e Re dhe Bullgaria.