Hapi tunel për të nxjerrë të birin nga burgu, arrestohet nëna

56

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Ukrainë ku një grua hapi tunel për të nxjerrë djalin e saj nga burgu.

Ngjarja u raportua në rajonin jugor të Zaporizhia, ku djali i 51-vjeçares ishte dënuar për vrasje.

Ajo arriti të gërrmonte një tunel 3 metra metra të thellë dhe 10 metra të gjatë.

Zakonisht gruaja gërrmonte natën që të mos tërhiqte vëmëndje.

Për policinë një roje tha:Ajo kishte një lloj karroce, një copë kompensatë me rrota të vogla, në mënyrë që të mund të hiqte dheun.

Gruaja kishte zhvendosur rreth tre ton dhe në kohën kur u kap dhe u arrestua, tre javë pasi filloi projektin e saj.

Ajo nuk arriti ta çonte punën deri në fund dhe po përballet me drejtësinë!