Aktualitet LAJME

Hapet plotësisht rruga Tiranë-Elbasan

Rruga Tiranë-Elbasan është hapur plotësisht për trafikun. Lajmi është konfirmuar zyrtarisht nga Autoriteti Rrugor Shqiptar (ARRSH), i cili njofton se rruga është hapur në të dyja korsitë e saj, pa asnjë kufizim.

Ishte parashikuar që ky aks strategjik do të ishte plotësisht funksional në dy drejtimet e tij 17 maj, por siç njofton ARRSH, për shkak të shtirave të shumtë që kanë rënë ditëve e fundit ka qenë e pamundur shtrimi i tapetit aslaftik. Kjo ka shtyrë në kohë hapjen e autostradrës Tiranë-Durrës, gjë e cila u bë e mundur vetëm më 4 qershor.

Pas punës intensive të këtyre muajve, ARRSH ju njofton se rruga Tiranë – Elbasan sapo u hap e plotë për trafikun dhe të gjitha mjetet, në të dyja koristë e saj, pa asnjë kufizim dhe konform te gjitha normave dhe standardeve të sigurisë. Vonesa e shkaktuar ka ardhur për arsye teknike lidhur me shtrimin e tapetit asfaltik për shkak të reshjeve që kanë shoqëruara këto muaj. Tashmë rruga është hapur plotësisht dukë shënuar një tjetër premtim te mbajtur për qytetarët”, njofton ARRSH.

admin

Shto nje Koment

Klikoni këtu për të postuar një koment