Halloween, Melanie dhe Donald Trump festojnë në Shtëpinë e Bardhë

Halloween është një prej festave më të dashura për amerikanët, të cilët përgatisin kostumet më të frikshme dhe ata që e shijojnë më shumë janë fëmijët.

Por edhe çifti presidencial me sa duket nuk i ka shpëtuar festimeve dhe vizitavë të kësaj festë pasi në Shtëpinë e Bardhë, me rastin e Halloëeen disa fëmijë zhvilluan një takim me presidentin Donald Trump dhe Zonjën e Parë, Melania Trump, të cilët i pritën fëmijët me shumë buzëqeshje, duke i bërë të ndihen si në shtëpitë e tyre.

Dekoruar me zbukurime dhe me kunguj, Shtëpia e Bardhë dukej më mbresëlënëse se kurrë në këtë periudhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *