Gruaja publikon foto me strija për t’u dhënë të gjithave nënave një mesazh

67
PICS BY LISA WILSON / CATERS NEWS - (PICTURED: Here is Lisa with her two daughters Brielle and Vienna, 5 and 3, that helped her to love her stretchmarks by making her question why she is proud of them but not the stomach that carried them) - A mum-of-two has become an Instagram star after her kids taught her to love her stretchmarks and ugly skin caused by childbirth. Lisa Wilson, 28, from Green Rapids, Michigan, USA, used to long for her pre-pregnancy body until she started celebrating the beautiful body that gave her children online. She initially felt insecure about her stomach when daughters Brielle and Vienna, five and three, prodded it and asked questions about the saggy areas, last year.After contemplating her embarrassment, she decided that instead of hiding the scarring left behind by childbirth she would embrace it by taking empowering pictures. Lisa hopes the shots will inspire her daughters and other mums to love their stretchmarks and bodies too, instead of feeling under pressure to cover-up. Now with over 17,000 followers, she regularly posts pictures online revealing her stomach in lingerie, using glitter and other scenes to try to change peoples opinions. - SEE CATERS COPY

Një grua e cila është bërë dy herë nënë ka zgjedhur një mënyrë shumë të veçantë për të frymëzuar të gjitha nënat e tjera se nuk duhet të kenë turp nga strijat. Lisa Wilson është 28 vjeç dhe për një kohë të gjatë e pati të vështirë ta pranonte trupin e saj të paslindjes. Lëkura e saj e barkut u var pas shtatzënisë së dytë, strijat tashmë kishin lënë shenja të pandryshueshme. Si çdokush edhe ajo do të donte t’i rikthehej trupin të mëparshëm , të linte pas pasigurinë dhe ndrojtjen sa herë që shkonte në plazh.

Ajo zgjodhi që të mos e urrente më trupin e saj, por ta shihte si diçka pozitive , shenja që i kishte të mbetura nga dhurata më e mirë që mund t’i ishte bërë, sjellja në jetë e dy vogëlusheve të saja.

“Kuptova se ishte një mesazh i keq që u dërgova vajzave të mia duke u zënë ngushtë se si duket barku im pasi kisha lindur. Që nga ai moment unë e lashë pas turpin dhe e përqafova peshën dhe format e mia. Doja gjithashtu të tregoja se mund të jesh seksi edhe me forma të tilla kështu që nisa të bëja fotografi pa veshje që mbulonin defektet, por me të brendshme. Madje zgjodha që mesazhin tim tua përcillja edhe të tjerave, duke i postuar ato në Instagram.“,- ka treguar Lisa.