Greta Koçi vjen me një kolazh këngësh të mrekullueshme për Shqipërinë në Festat e Flamurit

43

Festa e 28 nëntorit gjithmonë na sjellë edhe shumë krijime të bukura artistike. Por më të shpeshtat janë ato në muzikë.

Një të tillë e ka sjellë sonte premierë edhe artistja nga Shqipëria Greta Koçi.

Përmes një video, Greta në një version akustik, na sjellë një kolazh këngësh për Shqipërinë, ku të kombinuara me zërin fantastik dhe të ndjerë të këngëtares e kënduar me zemër gjithçka duket e shkrirë mjaftë bukur.

“Këtë radhë ka kënduar zemra. Sapo doli, e gjeni në Youtube #Acousticversion Për Shqipërinë. Gëzuar për të gjithë Shqiptarët kudo ku ndodhen. Dëgjojeni,shijojeni”, – ka shkruar Greta Koçi në Facebook.