Greqi, grevë e përgjithshme, paralizohet transporti

37

Sindikatat e sektorit privat kanë paralajmëruar sot një grevë të përgjithshme.

Sindikata e sektorit privat bën thirrje për pjesëmarrje masive në demonstratën e orës 11.00 në qendër të Athinës.

Si pasojë e grevës pritet të ketë një paralizim të qarkullimit të mjeteve rrugore.
Në grevë janë punonjesit e linjave te trenave të vendit dhe porteve, ndërsa anijet janë të bllokuara në portet qendrore.