Ballina Aktualitet Greqi, arrestohen dy shqiptarë të kërkuar për vrasje

Greqi, arrestohen dy shqiptarë të kërkuar për vrasje

Dy shtetas shqiptarë, të shpallur në kërkim për vrasje janë kapur nga policia greke për llogari të Interpol Tiranës në Greqi.

Në dt.11.12.2018, nga policia e Peristerit është kapur një shtetas shqiptar, 53 vjec, i kërkuar nga Interpol Tirana për vrasje në bashkëpunim.

Ndëga policia e Athines u kap një shqiptar, 52 vjec, i kerkuar nga Interpol Tirana për vrasje me paramendim dhe armëmbajtje pa leje.