Granit Xhaka nuk ndalet, simboli i shqiponjës thumb kritike

35

Edhe pse Granit Xhaka kërkoi falje për simbolin e shqiponjës të përdorur në fushë kur luajti kundër kombëtares serbe, kjo nuk mund ta bëjë atë që të ndalojë këtë simbol edhe në rrjetet sociale.

Në Ditën e Flamurit, me 28 Nëntor, Graniti ka postuar disa foto ku uronte shqiptarët dhe një tjetër me të fejuarën e tij duke formuar simbolin e shqiponjës dy krenare.

Kjo si duket ka acaruar mediat e huaja, të cilat janë marrë sërish me veprimin e Xhakës edhe pse i kësaj radhe e bëri jashtë fushës.
“Gjesti është një simbol nacionalist, që përfaqëson shqiponjë me dy kokë mbi flamurin kombëtar të Shqipërisë”