Gramsh, ky është 35-vjeçari që mbyti gruan me jastëk, pas krimit babai i tre fëmijëve mori mushkën dhe…

57

Detaje per krimin e rende brenda familjes ne Grasmh, ku burri mbyti gruan, duke e lene te vdekur ne vend.

Autori eshte Alvin Hysa, banues në Grekan të Gramshit, kurse viktima eshte gruaja e tij, shtetasja Gurije Hysa.

Ai e ka mbytur me jastek gruan e cila ka gjetur vdekjen. Ata jane prinder te tre femijeve, dhe jetonin ne kushte skandaloze, mes mjerimit dhe varferise se madhe.

Pas krimit, qe dyshohet se mund te kete pasur shkak sherret per xhelozi, por thuhet edhe se ai kishte probleme mendore, ka marre mushken dhe ka shkuar tek e motra, ne fshatin Lumras ne Berat dhe i thote qe ka vrare gruan.