“Golden Globe”, filmi “Black Panther” nominohet për dramën më të mirë

30

Një film Marvel mesa duket është në rrugë të mbarë për të qenë më pranë vlerësimeve të vërteta këtë sezon!

Mëngjesin e sotëm u zbuluan nominimet e “Golden Globe” dhe u njoftua se “Black Panther” është nominuar për çmimin më të mirë të dramës.

Filmi superhero, që luan Chadwick Boseman në rolin titullar, nuk është tamam një dramë, por nuk mund të cilësohet as në kategorinë e komedisë apo muzikës. Meqë nuk ka ende një kategori të veprimit / aventurës apo superhero, nominimi për dramën më të mirë ishte një thirrje e zgjuar nga prodhuesit Marvel.

Së pari dhe më kryesorja, kjo mund të sjellë një seriozitet paksa më të madh në vlerësimin e tij nga përzgjedhësit.

“Black Panther” ka një konkurrencë të ashpër, pasi ndodhet përballë “BlacKkKlansman”, “Bohemian Rhapsody”, “If Beale Street”, por rezulton me vlerësimin më të lartë të të gjitha filmave, duke arritur në 97%.

Filmi i drejtuar nga Ryan Coolger, sipas parashikimeve pritet të marrë një çmim dhe gjithashtu rishikon një dremitje për rezultatin më të mirë origjinal.