Ballina Aktualitet Gjermani, kryeministri Rama habit gjermanët me deklaratën e tij

Gjermani, kryeministri Rama habit gjermanët me deklaratën e tij

Gjatë ditëve që qëndroi në Rostok të Gjermanisë, me rastin e hapjes së ekspozitës së tij, kryeministri Edi Rama ka dhënë edhe një intervistë të shkurtër për televizionin ARD. Me këtë rast, ai ka ka habitur gazetarin gjerman me deklaratën që ka bërë.

“Buxheti që m’u dha ishte asgjë, ishte asgjë. Diçka, shumë pak. Por duhej bërë ndryshimi. Filloi rritja e mbledhjes së taksave dhe ndryshimi i niveleve. Tani jam kryeministri më i mirë i të gjitha kohërave në Shqipëri,” – ka thënë kryeministri Rama për televizionin gjerman ARD.