Gjashtë mënyra si të kombinojmë minifundin në dimër

61

Minifundi është konsideruar si një nga veshjet më sensuale të femrave që prej fillimit të daljes në pasaralat e modës dhe në tregun e veshjeve.

Dhe veç stinëve të ngrohta, pranverë, verë dhe vjeshtë minifundi është një prej veshjeve të preferuara të femrave edhe gjatë dimrit.

Megjithëse duket sikur mund të ngrish së ftohti me minifund në dimër, prestigjiozja e modës “Who What Wear” ka sjellë disa sugjerime si mund ta veshim minifundin në dimër.

Kostum: xhaketë + minifund të kombinuar me çizme deri tek gjuri

 

Minifund lëkure me pulovër të trashë

Minifund me printe kombinuar me xhaketë sportive dhe kambale

Minifund të leshtë kombinuar me pallto të leshtë dhe çizme

Minifund xhins kombinuar me golf dhe çizme të gjata