Gabimet më të mëdha që bëjnë burrat në veshjen e tyre!

47

Pavarësisht besimit popullor, burrat nuk janë më pak të interesuar për modën sesa grate, madje edhe ata shpenzojnë shumë para për veshjet sa edhe gratë – shumë herë edhe më shumë se ato. Të dhënat e një studimi të fundit në Britani, thonë se ndryshimi në koston e veshjes mes burrave dhe grave është rreth 10 dollarë në muaj në favor të gjinisë mashkullore. Ju mund të mendoni se është e parëndësishme kjo, derisa ta kuptoni se shkon deri në 120 dollarë në vit.

Këtu është një listë e gabimeve më të zakonshme që bëjnë burrat me stilin e tyre. Kjo duhet t’ju ndihmojë të jeni gjithmonë të kujdesshëm e pa e tepruar me zgjedhjen.

Veshin tiranda dhe rrip pantallonash njëkohësisht

Veshin një xhaketë më të shkurtër se palltoja

Kombinojnë çantën e shpinës me xhaketën

Mbajnë një orë të thyer

Mbajnë një kravatë të shkurtër

Mbajnë syzet mbi kokë

Veshin tutat sportive pa veshje tjetër sipër

Mbajnë lekët e letrës në xhepa

E mbërthejnë këmishën deri në kopsën e fundit

Futin sendet personale nëpër xhepa

Injorojnë gjatësinë e mëngëve

Përthyejnë bluzën mbi tutat

Veshin një bluzë (këmishë) me numër më të madh