Fundet poshtë gjurit, trendi më “in” i sezonit

62

Fundet poshtë gjurit janë kthyer në veshjen e preferuar të shumë vajzave. Këtë sezon ata do të preferohen shumë dhe do na ndodhë t’i shohim kudo.

Këta funde mund të vishën në çdo rast, mjafton të bëni kombinimin e duhur. Më poshtë po ju tregojmë 5 mënyra dhe me siguri nuk do të zhgënjeheni.

Me një xhaketë lëkure

Me një pulovër oversize

Materiali kadife do ishte perfekt

Me xhup të gjatë, të fryrë

Pallto dhe çizme të gjata