“Fortunë” në kabinetin qeveritar, largohen dy zv.ministre të tjera me poste të rëndësishme (EMRAT)

51

Kabineti qeveritar ka parë ndryshime ditën e sotme. Në mëngjes u bë publik lajmi se zv. ministrja e Drejtësisë Fjoralba Caka është larguar nga posti, e tashmë bëhet publik lajmi se dy zv. ministre nuk janë më në detyre.

Këto ndryshime vijnë para shtatorit, që konsiderohej si muaji ku kabineti qeveritar do të kishte lëvizje.

Por kush janë dy zv. ministret e larguara nga detyra?

Sipas informacioneve është larguar Dorina Çinari, zëvendësministre e Infrastrukturës dhe Energjisë.

Gjithashtu në ministrinë e Brendshme, është larguar zv-ministrja Rovena Voda.

Dorina Cinari Zëvendësministre - Ministria e Infrastrukturës dhe ...

Letter to Albania's deputy interior minister Rovena Voda | Nejat ...