Fier, zjarr e flakë 30 metra në pyjet e Darëzezës

45

Një zjarr i madh ka përfshirë zonën e pyllëzuar në Darëzezë të Fierit duke djegur me shpejtësi qindra mijëra hektarë. Pranë vatrës së zjarrit ka edhe lokale dhe biznese të shumta.

Zjarri favorizohet nga era e fortë duke përparuar me shpejtësi. Ende nuk dihen shkaqet por dyshohet për një zjarrvënie. Në vendin e ngjarjes ndodhet edhe policia e Fierit.