Fier, dalin para Gjykatës të arrestuarit për dhunë në protestë

36

Mbërrijnë në Gjykatën e Fierit për njohjen me masë vlerësimi katër protestues të ndaluar pas protestave në Patos dhe Roskovec.

Ata akuzohen për veprat penale organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime dhe manifestime të paligjshme dhe pengimi i qarkullimit të mjeteve të transportit.