Ballina Teknologji “Ferrari” sjell motorin më të fuqishëm me hijeshinë e viteve ’50

“Ferrari” sjell motorin më të fuqishëm me hijeshinë e viteve ’50

Ferrari ka krijuar së fundmi versionin Icona, që përzien stilin klasik të viteve 1940-1950, me teknologjinë më të lartë që mund të ofrojë inxhinieria e kohëve të sotme.

Dy modelet quhen Monza SP1 e Monza SP2, dhe kanë motorin më të fuqishëm që ka bërë ndonjëherë Ferrari.