“Femrat që rrinin me mua pinin më shumë uiski sesa ujë”, del fotoja e deputetit i ri dhe me kaçurrela

72

Deklarata e deputetit të parlamentit, Kostaq Papa i cili tha se në kohën, kur kishte kaçurrela femrat rreth tij pinin më shum uiski sesa ujë u bë virale.

Shumë prej atyre që dëgjuan këtë deklaratë bënë komente se si do mund të dukej deputeti me kaçurrela dhe i ri.

Duket sikur deputeti Papa ka dashur t’i kënaqë ndjekësit.

“Për ata që duan të shohin foto me kaçurrela po ua plotësojmë dëshirën”, shkruan deputeti.

Ai thotë se “do pasojnë dhe foto të tjera për të hequr kureshtjen”.

Megjithatë fotoja e parë në pjesën e fytyrës duke e “shtrembëruar”.

L'immagine può contenere: 1 persona