Femrat më të paguara në industrinë e muzikës 

29

Katy Perry renditet e para në listën e femrave më të paguara në industrinë e muzikës për vitin 2018.

Sipas revistës, “Forbes”. Perry ka një fitim prej 83 milionë dollarë. Pas saj renditet Taylor Sëift dhe në vend të tretë Beyonce.

Lista

1.Katy Perry

2.Taylor Sëift

3.Beyoncé

4.Pink

5.Lady Gaga

6.Jennifer Lopez

7.Rihanna

8.Helene Fischer

9.Celine Dion

10.Britney Spears.