Familjarët e artistes shqiptare kërkojnë ndihmë për trajtim me plazmë:”Të niset urgjent jashtë, duam ta shpëtojmë”

79

Artistja nga Fieri, Rainita Pupi ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore si pasojë e COVID-19.

Familjarët e saj kanë bërë apel që ajo të trajtohet me plazmë duke kërkuar ndihmë.

”Ju lutem nese eshte e mundur te publikoni ne faqen tuaj nje thirrje per ndihme. Qytetarja e Fierit , figure e njohur artiste Rainita Pupi ka nevoje te niset urgjent jashte per shkak te Covid 19. Gjendja eshte e rende dhe duam ta shpetojme. Ju lutem  nese eshte e mundur ta publikoni kush ka mundesi te kontriboje ne nr e llogarise bankare”.

Trajtimi me plazmën e personave të shëruar nuk praktikohet në Shqipëri. Mbi këtë fakt nuk ka patur asnjë sqarim nga Ministria e Shëndetësisë!